skip to Main Content
Stephanspieker

Missie en visie
Op zoek naar een passend resultaat? Met mijn ontwerpen wil ik een wezenlijke bijdrage aan het product van mijn klanten leveren. Ik zie het als mijn missie om ze het beste uit hun werk te laten halen. Dat is in essentie waar een passend ontwerp over gaat.

Bij sommige aanvragen zoek ik daarvoor de samenwerking met andere creatieve professionals. De mensen die ik benader staan voor dezelfde kwaliteit en snelheid als ik.

Passie en flow
Ik heb een passie voor alles wat grafisch is; ik hou van ontwerpen maar hou ook om bedrijven te ondersteunen met social media. Als ik hiermee bezig ben probeer ik mezelf in de beleving van de klant te verplaatsen. Op deze wijze kan ik uren achter elkaar doorwerken tot ik bij het resultaat kom waar de klant en ik tevreden over zijn.

Samenkomen van talenten
In mijn ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk de eigenheid en identiteit te verwerken van de persoon of het bedrijf. Van de uitstraling, tot waar je inhoudelijk voor wil staan.
Hier komen drie talenten in mij samen: het ‘lezen’ en ‘beleven’ in combinatie met het visueel ‘vertalen’. Hoe leuk is het dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken!”